Sirmais atkal frizējas Itālijā

Kultūra
2009. gada 19. maijā 16:02 2009. gada 19. maijā 16:02
 
Pavārs un raidījuma Sirmā ēdienkaratē vadītājs Mārtiņš Sirmais (28) atkal devies uz Itāliju, kur nolēmis atjaunot matu griezumu, kā arī nodoties eļļas un etiķa noslēpumu izzināšanai.
Pirms, frizēšanās laikā un pēc

Lai arī Sirmajam nav svešas gardēžu izslavētās vietas un vājības Itālijas galvaspilsētā Romā, šoreiz viņš kopā ar raidījuma radošo komandu izvēlējies nedēļu ilgu braucienu busiņā pa Itālijas laukiem. Jo tieši tur top katrā latvieša virtuvē iecienītā olīveļļa un balzamiko etiķis. Kā skaidro raidījuma producente Ilze Lasmane, eļļas un etiķa ražotnēs paredzēts sagatavot divus raidījumus.

Bet velti domāt, ka Sirmais Itālijā tikai strādās. Slavenais pavārmeistars pēdējo reizi šajā valstī atpūtās februārī, tostarp – savā dzimšanas dienā, kad oriģinālās svinībās sešu viesu klātbūtnē sev uzdāvināja friziera Mario apmeklējumu un klasisku matu griezumu, kāds raksturīgs leģendāriem mafijas vīriem, kā arī bārdas skūšanu ar nazi. Pavārs atzina, ka bārdu kādam devis skūt pirmo reizi dzīvē, un tās laikā juties ļoti savādi – vienlaikus nobijies un nervozs, taču apmierināts. Tāpēc nav brīnums, ka Sirmais atkal nolēmis ataugušo matu rotu uzticēt itāļa rokām. Tikai šoreiz ne vairs kādā no Romas elitārā rajona Pizza Navona šķērsieliņām, bet gan kādā frizētavā Itālijas provincē. Cerams, ka tā neizbojās latviešu pavārmeistara priekšstatus par Itālijas friziermeistaru augsto pilotāžu!

Ieva Valtere / Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva

Citi šobrīd lasa

FOTO, VIDEO: "Nelauz pirkstus!" Salaspils memoriālā likumsargi aizturējuši kādu vīrieti
Kristena Stjuarte uzskata, ka Latvijā “kinokultūra tikai dzimst”
FOTO, VIDEO: Grīziņkalnā izcēlies spēcīgs ugunsgrēks; notiek cilvēku glābšana
Pievienot komentāru