EM, FM un Tautsaimniecības padome parakstīs sadarbības memorandu

Ziņas
2009. gada 19. maijā 15:58 2009. gada 19. maijā 15:58
 

Rīga, 19.maijs, LETA. Ceturtdien, 21.maijā, notiks Tautsaimniecības padomes sēde, kuras laikā Ekonomikas ministrija (EM), Finanšu ministrija (FM) un Tautsaimniecības padome parakstīs sadarbības memorandu, lai sekmētu valsts institūciju sadarbību ar sociālajiem partneriem.

Kā aģentūru LETA informēja EM Sabiedrisko attiecību nodaļā, memorands paredz aktivizēt pušu sadarbību Nacionālā attīstības plāna un Lisabonas stratēģijas mērķu sasniegšanā - Latvijas ekonomikas izaugsmes, konkurētspējas un nodarbinātības veicināšanai, kā arī aktīvi piedalīties ilgtspējīgas Latvijas stratēģijas izstrādē un ieviešanā.

Sadarbības memorandu parakstīs ekonomikas ministrs Artis Kampars (JL), finanšu ministrs Einars Repše (JL) un Tautsaimniecības padomes priekšsēdētājs Juris Biķis.

Tautsaimniecības padomes sēdes laikā notiks diskusija vēl par diviem jautājumiem - FM valsts sekretāra vietniece budžeta jautājumos Baiba Bāne informēs klātesošos par 2009.gada valsts budžeta grozījumiem, savukārt Latvijas Riska kapitāla asociācijas valdes priekšsēdētāja Astra Neimane stāstīs par riska kapitāla nozares aktuālajiem jautājumiem.

Tautsaimniecības padomes sēde plkst.10 notiks EM telpās.

Citi šobrīd lasa

Virsnieki parādē Maskavā neatdod godu Putinam
FOTO, VIDEO: šogad Uzvaras parkā mierīgi; 9. maijs toreiz un tagad
Pēc ieilguša pārtraukuma Latvija atkal būs Eirovīzijas finālā! Dona dziesma "Hollow" iekaro skatītāju sirdis
Pievienot komentāru