Arī "Rīga 2000" startēs Baltkrievijas atklātajā čempionātā

Ziņas
2009. gada 19. maijā 15:37 2009. gada 19. maijā 15:37
 

Rīga, 19.maijs, LETA. Arī Latvijas hokeja pagājušās sezonas trešais spēcīgākais klubs "Rīga 2000" nākamajā sezonā startēs Baltkrievijas atklātajā čempionātā, aģentūru LETA informēja komandas valdes loceklis Viesturs Koziols.

"Mums tāda vēlme ir, un šodien Baltkrievijas Hokeja federācijas valdes sēdē par to tika lemts," izteicās Koziols.

Kā vēsta baltkrievu mediji, nākamajā sezonā šīs valsts čempionātā startēs 15 komandas - 11 Baltkrievijas vienības, Ukrainas klubs Kijevas "Sokol", kā arī Latvijas komandas "Liepājas metalurgs", "Rīga 2000" un Rīgas "Dinamo" fārmklubs, kurš tiks būvēts uz LSPA/"Rīga" vienības bāzes.

"Laiki ir mainījušies, un saistībā ar finanšu piesaistīšanu viegli nebūs, tomēr nepieciešams strādāt," teica Koziols. "Man ir plāns, kā to realizēt."

Koziols izteicās, ka pagaidām neatklās plānotā komandas kodola spēlētāju vārdus un arī vienības galveno treneri. "Esmu pieradis paziņojumus sniegt, kad jau viss ir zināms. Trenera vārds man ir zināms, bet pagaidām to neatklāšu."

Kā zināms, pagājušajā sezonā Baltkrievijas atklātajā čempionātā piedalījās četras Latvijas komandas. "Liepājas metalurgs" ieņēma astoto vietu, "Rīga 2000" ierindojās 11.vietā, ASK/"Ogre" ieņēma 12.pozīciju, bet Daugavpils "Latgale" ieguva 13.vietu.

Ja pagājušajā sezonā Latvijas vienības Baltkrievijas čempionāta izslēgšanas spēlēs nepiedalījās, tad nākamajā gadā ārzemju vienības šīs valsts čempionātā būs pilntiesīgas dalībnieces un startēs arī izslēgšanas mačos.

Citi šobrīd lasa

Virsnieki parādē Maskavā neatdod godu Putinam
FOTO, VIDEO: šogad Uzvaras parkā mierīgi; 9. maijs toreiz un tagad
FOTO, VIDEO: Grīziņkalnā izcēlies spēcīgs ugunsgrēks; notiek cilvēku glābšana
Pievienot komentāru