Nedēļas beigās Salacgrīvā sāksies fotoakcija "24 stundas Salacgrīvā"

Ziņas
2009. gada 19. maijā 15:26 2009. gada 19. maijā 15:26
 

Valmiera, 19.maijs, LETA. Fotobiedrība "Salacgrīva" 22.maijā organizē diennakti ilgu foto plenēru - "24 stundas Salacgrīvā", aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Kā pastāstīja fotobiedrības "Salacgrīva" vadītāja Ilga Tiesnese, šajās dienās, no 20.maija līdz 23.maijām, Salacgrīvā notiek Plostnieku svētki. 22.maijā fotobiedrība aicina Latvijas un Limbažu rajona fotogrāfus (vecmeistarus un jaunos fotogrāfus) apskatīt Salacgrīvu.

"Vēlamies, lai fotogrāfi ierauga, piefiksē un atstāj vēsturē 24 stundas Salacgrīvā. Vēlamies parādīt savu pilsētu, ostu, jūru, upi un redzēt, kādu to ieraudzījuši viesi. Gribam, lai fotogrāfi, atbraucot uz Salacgrīvu, gūst pozitīvās emocijas, skata skaistas lietas un interesantas vietas, iemūžina mirkļus un parāda saskatīto. Vēlamies parādīt savu pilsētu kā Vidzemes piejūras krāšņāko mazpilsētu, kura ir gatava viesiem, svētkiem un darbam," pauž Tiesnese.

Pēc 24 stundu plenēra tiks organizēta un iekārtota izstāde. Izstādītie darbi tiks vērtēti, un labākie tiks apbalvoti un apkopoti skatu kartīšu izlasē "24 stundas Salacgrīvā".

Fotoakcijas sākums 22.maijā plkst.15 pie Salacgrīvas Tūrisma informācijas centra, savukārt akcija beigsies 23.maijā plkst.15 Salacgrīvas Jahtu laukumā.

Interesenti akcijai var pieteikties līdz 20.maijam.

Iecerēts, ka foto akcija varētu kļūt par tradicionālu pasākumu, kurš Salacgrīvā notiek reizi divos gados.

Fotobiedrība "Salacgrīva" dibināta 2008.gada martā, kad vietējie fotogrāfi un fotomīļi sanāca kopā un apvienojās ar domu popularizēt un attīstīt fotogrāfiju kā mākslu, fotografēšanā iesaistīt un apmācīt jauniešus un, pieaicinot profesionālus meistarus, izglītoties paši.

Citi šobrīd lasa

Sanda Dejus par visu algu nopērk teātra leģendas Antras Liedskalniņas vēdekli
Vitālijam Gavrilovam banka atņem lepno villu Jūrmalā
"Tā vēsturē vēl nav bijis!" Dons pēc iekļūšanas Eirovīzijas finālā atbild, kā ir būt cilvēkam, kurš lauzis "nelaimes lāstu"
Pievienot komentāru