Marseļas "Olympique" nostiprinās Francijas čempionāta līderpozīcijā

Ziņas
2009. gada 27. aprīlī 13:48 2009. gada 27. aprīlī 13:48
 

Parīze, 27.apr., LETA. Francijas futbola čempionāta kopvērtējumā aizvadītajā nedēļas nogalē pirmajā vietā nostiprinājās Marseļas klubs "Olympique", kas svētdien izbraukumā ar rezultātu 2:1 (0:0) pieveica "Lille" vienību.

Spēles 49.minūtē pēc 18 gadus vecā beļģu uzbrucēja Edena Azāra sitiena vadībā izvirzījās mājinieki, taču 54.minūtē franču pussargs Benuā Širū panāca izlīdzinājumu, un vēl pēc trim minūtēm Senegālas izlases uzbrucējs Mamadū Njangs guva uzvaras vārtus, palīdzot "Olympique" izcīnīt panākumu ar 2:1.

Citā svētdienas spēlē kopvērtējuma piektās vietas īpašnieki "Toulouse" savā laukumā cīnījās neizšķirti 1:1 (0:0) ar "Lorient" vienību.

Šajā mačā tikai 84.minūtē rezultātu atklāja pirms neilga laika uz maiņu laukumā iznākušais 19 gadus vecais viesu komandas uzbrucējs Andrē Ajū, bet pēc četrām minūtēm argentīniešu aizsargs Mauro Seto panāca izlīdzinājumu.

Francijas čempionāta kopvērtējumā Marseļas "Olympique" vienība 33 mačos izcīnījusi 67 punktus, bet otrās vietās īpašnieku Bordo "Girondins" rēķinā ir 62 punkti 32 spēlēs. Trešajā vietā ar 61 punktu 31 spēlē atrodas pēdējo septiņu gadu Francijas čempionvienība Lionas "Olympique", kas aizvadītajā nedēļas nogalē savā laukumā cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 ar Parīzes "Saint Germain" futbolistiem, kuri kopvērtējumā izcīnījuši tikai par vienu punktu mazāk un ieņem ceturto pozīciju.

Francijas čempionātā pavisam tiks aizvadītas 38 spēļu kārtas.

Citi šobrīd lasa

Rīdzinieks Māris neizpratnē - derīguma termiņš beidzies pirms pusotra mēneša, bet biezpiens izrādās ēdams
"Publiskajā telpā izskanējusi maldinoša informācija," Rīgas dome kliedē mītus par 72 stundu somas sagatavošanu 1
FOTO: sabiedrībā pazīstamas personas bauda Gata Šmita iestudējuma "Bezkaunīgais vecis" pirmizrādi Nacionālajā teātrī
Pievienot komentāru