Izveidots jauns ziņu portāls krievu valodā "Telegraf.lv"

Ziņas
2009. gada 23. aprīlī 09:55 2009. gada 23. aprīlī 09:55
 

Rīga, 23.apr., LETA. Mediju holdings "News Media Group" izveidojis jaunu ziņu portālu krievu valodā "www.telegraf.lv", aģentūru LETA informēja AS "News Media Group" valdes locekle Olga Proskurova.

Portāla galvenais redaktors ir pazīstamais žurnālists un rakstnieks Andrejs Ļevkins, kurš vadīs portāla komandu, kas izveidota, apvienojot laikraksta "Telegraf", žurnāla "ŽZL" un vortāla "kriminal.lv" redakcijas.

Portālā "Telegraf.lv" būs atrodama jaunākā informācija gan par pasaulē notiekošo, gan arī jaunumi par Latviju. Portālā izveidotas atsevišķas sadaļas par politiku, ekonomiku, sportu, sabiedrību, kultūru un kriminālo informāciju.

Tāpat "Telegraf.lv" būs atrodami portāla foto un video korespondentu sagatavotie materiāli par dienas aktuālākajiem notikumiem.

"News Media Group" holdingā ietilpst laikraksts "Telegraf", iknedēļas žurnāls "ŽZL", ziņu portāls "telegraf.lv" un vortāls "kriminal.lv".

Jau ziņots, ka 2008.gada rudenī "News Media Group" paziņoja par laikraksta "Telegraf" iegādi. Iepriekš SIA "Telegraf" piederēja baņķiera Valērija Belokoņa firmai "Belokon News".

Citi šobrīd lasa

Ebreju universitātes profesors izsaka prognozi, kāda nākotne gaidāma Izraēlai un Krievijai 2
Latvijā vāc parakstus pret valsts naudas tērēšanu Eirovīzijai 7
"Skola ir cietums. Visu tagad var "iegūglēt" vai izrēķināt ar kalkulatoru!" Mamma grib izņemt bērnus no skolas
Tēmas: Rīga
Pievienot komentāru