Latvijas tenisistes Federāciju kausu tenisā sāks ar maču pret Maroku

Ziņas
2009. gada 22. aprīlī 17:32 2009. gada 22. aprīlī 17:32
 

Antalja (Turcija), 22.apr., LETA. Latvijas tenisa izlase Federāciju kausa izcīņas Eiropas/Āfrikas zonas otrās grupas turnīru sāks ar maču pret Marokas valstsvienību, noskaidrojās pēc trešdien notikušās spēles starp Maroku un Portugāli.

Iepriekš tika noteikts, ka latvietes ceturtdien spēlēs ar Marokas un Portugāles pāra zaudētājām, bet piektdien - ar uzvarētājām. Marokas tenisistes portugālietēm piekāpās ar rezultātu 0-3.

Vienspēļu mačos 16 gadus vecā Portugāles izlases līdere Mišela Larčera de Britu ar 6-4, 7-5 pieveica Marokas līderi Fatimu Zahrae el Alami, savukārt Neuza Silva ar 6-1, 6-0 sagrāva Nadju Lalami. Savukārt dubultspēlē Frederika Pedade un Silva ar 6-1, 6-0 sagrāva el Alami un Lalami.

Jau ziņots, ka otrajā apakšgrupā cīņas aizvada Gruzija, Turcija un DĀR.

Katras apakšgrupas uzvarētāji pēc grupu turnīra tiksies ar otras grupas otrās vietas ieguvējiem, un šī dueļa uzvarētājs nākamgad varēs startēt Eiropas/Āfrikas zonas pirmajā grupā.

Jau ziņots, ka Latvijas izlasē bez spēcīgākās tenisistes Anastasijas Sevastovas un labākās dubultspēļu speciālistes Līgas Dekmeijeres iekļautas arī Irina Kuzmina un Diāna Marcinkēviča, bet izlases kapteine ir Daiga Juška.

Pirmdien publicētajā WTA rangu tabulā Sevastova vienspēlēs ieņem 161.vietu, kas ir labākā viņas karjerā, Kuzmina - 348.vietu, Dekmeijere atrodas 622.vietā, savukārt Marcinkēviča patlaban ieņem 943.pozīciju, kas viņai arī ir augstākā karjerā.

Savukārt dubultspēļu rangā Dekmeijere šonedēļ atrodas 66.vietā, kas ir par trijām pozīcijām augstāk nekā viņas līdzšinējā labākā vieta karjerā. Kuzmina ieņem 218.pozīciju, bet Sevastova atrodas 385.vietā, kas arī ir augstākā vieta viņas karjerā. Rekordu sasniegusi arī Marcinkēviča, kura šonedēļ ieņem 761.pozīciju.

No Portugāles tenisistēm WTA vienspēļu rangā augstāko vietu ieņem de Britu, kura atrodas 134.vietā, Silva ieņem 162.vietu, bet Pedade atrodas 199.pozīcijā. Savukārt Marokas labākā tenisiste ir ranga 522.vietā esošā el Alami.

Citi šobrīd lasa

"Vēzis ir atnācis, lai uzlabotu manu dzīvi..." - Inese Supe par cīņu ar ļauno slimību
Ceriņus lauzt ir absolūti nepareizi! Un citi vērtīgi padomi reibinoši skaisto ceriņu mīļotājiem
VIDEO: smagā avārijā Rīgas centrā gājis bojā autovadītājs
Pievienot komentāru