Lieta par aizliegumu kontaktēties ar Britniju Spīrsu joprojām turpinās

Ziņas
2009. gada 22. aprīlī 14:03 2009. gada 22. aprīlī 14:03
 

Losandželosa, 22.apr., LETA--CONTACTMUSIC. Lietu par aizliegumu Britnijas Spīrsas bijušajam menedžerim Semam Lufti kontaktēties ar dziedātāju turpinās izskatīt nākamajā nedēļā.

Dziedātājas tēvs Džeimjis Spirss, kuram tiesa pirms gada piešķīra aizbildniecību pār savas meitas īpašumiem, janvārī iesniedza prasību pret Semu Lufti un advokātu Džonu Ērdiju, apgalvojot, ka abi vīrieši apdraud viņu. Tiesa izdeva rīkojumu, kas uz laiku aizliedz abiem vīriešiem tuvoties Britnijai Spīrsai, tomēr pēc tam, kad Lufti un Spīrsas bijušais draugs Adnans Galibs slepus iedeva dziedātājai mobilo telefonu, Džeimjs Spīrss iesniedza tiesā prasību izsniegt pastāvīgu aizliegumu tuvoties popmūzikas zvaigznei.

Tomēr pēc otrdien notikušās sēdes tiesnesis nolēma turpināt lietas noklausīšanos pēc nedēļas.

Britnijas Spīrsas advokāts Semuels Ingams, kuru dziedātājai nozīmējusi tiesa, otrdien norādīja, ka viņa klientes garīgā un fiziskā veselība ir būtiski uzlabojusies, kopš viņas tēvam uz laiku piešķirtas aizbildniecības tiesības, un paskaidroja, ka pastāvīgs aizliegums Semam Lufti un Džonam Ērdijam kontaktēties ar Spīrsu nāks viņai tikai par labu. "Tas ir manas klientes labākajās interesēs," viņš paziņoja.

Savukārt Lufti advokāts Braiens Frīdmens noliedza, ka viņa klients būtu izdarījis kādu pārkāpumu, sakot, ka Britnijas bijušais menedžeris vienīgi atbildējis popzvaigznes saucienam pēc palīdzības.

Lietas noklausīšanās turpināsies 28.aprīlī.

Citi šobrīd lasa

“Bez vīrieša es nespēju!” - Katy Tindemark par attiecībām un karjeru
Tualetes podu 150 gadus ilgā vēsture: kāpēc vairs neizmanto apzeltītus rotājumus?
Dons: “No mūzikas vilciena es vairs nevaru izkāpt...”
Tēmas: Losandželosa
Pievienot komentāru