Lietuvas aviokompānija "flyLAL Charters" izvērš darbību Igaunijas tirgū

Ziņas
2009. gada 22. aprīlī 14:02 2009. gada 22. aprīlī 14:02
 

Tallina, 22.apr., LETA. Lai gan regulāros pasažieru gaisa pārvadājumus veicošais uzņēmums "flyLAL" Lietuvā piedzīvojis bankrotu, Igaunija tirgū savu darbību paplašina firmas čarterreisu struktūrvienība "flyLAL Charters", ziņo "PM Online".

Informācija par Lietuvas aviokompānija "flyLAL" bankrotu izskanējusi ļoti plaši, tomēr firma pilnībā nav beigusi savu darbību. "flyLAL Cherters" pagājušā gada beigās ienāca Igaunijas tirgū un šobrīd jau ir noslēgusi vairākus perspektīvus sadarbības līgumus ar vietējām tūrisma firmām.

Līgumi noslēgti ar tādām firmām kā "Horizon Travel" un "Novatours". "Horizon Travel" biroja vadītāja Ivi Kallase uzņēmuma izvēli pamatoja ar "flyLAL Charter Eesti" piedāvāto labu cenu un kvalitātes attiecību. Kā otru iemeslu viņa minēja izvēles trūkumu Igaunijas tirgū – Igaunijas aviokompānija "Estonian Air" neveicot tik tālus lidojumus, kā "Horizon Travel" būtu nepieciešams.

Kā pastāstīja Tallinas Lidostas vadītājs Reins Loiks, "Flylal Charter Eesti" lidmašīnas esot Igaunijā reģistrētas un tām esot nepieciešamās lidošanas atļaujas. Viņš pozitīvi novērtēja lietuviešu firmas ienākšanu Igaunijas gaisa satiksmes tirgū un piebilda, ka firmai esot lieli attīstības plāni.

Pēc Igaunijas Gaisa satiksmes departamenta ziņām, aviofirmai "Flylal Charter Eesti" licence ir izsniegta 15.aprīlī un reģistrā ir reģistrēta viena lidmašīna – Boeing 737-300.

Kā ziņots, "flyLAL" bankrotēja šā gada janvārī.

Citi šobrīd lasa

"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video 2
Dons: “No mūzikas vilciena es vairs nevaru izkāpt...”
Revanšs neizdevās — Džeijs Opetaija otrreiz pieveic Mairi Briedi
Pievienot komentāru