Bukmeikeri: Latvijas izlases rezultatīvākais spēlētājs būs Karsums

Ziņas
2009. gada 22. aprīlī 14:00 2009. gada 22. aprīlī 14:00
 

Rīga, 22.apr., LETA. Pēc bukmeikeru prognozēm, Latvijas hokeja izlases rezultatīvākais spēlētājs pasaules čempionātā būs Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Tampabejas "Lightning" uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

"Triobet.com" bukmeikeru kantoris Karsuma izredzes kļūt par rezultatīvāko vērtē kā 3 pret 1, ar 25% iespējamību.

Aiz Karsuma ar 17% tiek vērtētas Jāņa Sprukta, kurš sezonas lielāko daļu pavadīja Amerikas hokeja līgas (AHL) klubā Ročestras "Americans", izredzes. Savukārt trešais - ar 13% izredzēm kļūt par rezultatīvāko - minēts Rīgas "Dinamo" uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs.

Savukārt kā visreālākā vieta Latvijas izlasei pasaules čempionātā "triobet.com" prognozēs ir 9.-12.pozīcija - 50%. Ar 35% varbūtību Latvijas izlase tiek ierindota pirmajā astotniekā, bet 15% tiek prognozēta 13.-16.vieta.

Tikmēr bukmeikeru kantora "William Hill" galvenie favorīti uz uzvaru pasaules čempionātā ir Krievijas hokejisti, kuru izredzes tiek vērtētas kā 2 pret 1. Otrie šajās prognozēs ir Kanādas hokejisti ar likmi 9 pret 4, bet trešajā vietā ierindoti zviedri, kuru izredzes uzvarēt tiek vērtētas kā 4 pret 1.

Latvijas izlases triumfēt pasaules čempionātā "William Hill" vērtē kā 250 pret 1, kas dod dalītu 11.pozīciju ar norvēģiem, bet visniecīgākā iespējamība uzvarēt ir ungāriem - 1000 pret 1.

Citi šobrīd lasa

"Kā var tā dzīvot?" virāls kļūst Rīgā uzņemts aculiecinieka video 2
Dons: “No mūzikas vilciena es vairs nevaru izkāpt...”
Revanšs neizdevās — Džeijs Opetaija otrreiz pieveic Mairi Briedi
Pievienot komentāru