Runas par Vaikules kāzām ir krietni pārspīlētas

Ziņas
2009. gada 19. aprīlī 16:42 2009. gada 19. aprīlī 16:42
 

Laima Vaikule ar mīļoto vīrieti Andreju Latkovski ir kopā jau 25 gadus, tomēr precēts pāris gan viņi nav, kā nesen melsa Latvijas prese

Jau 25 gadus Laima Vaikule ir kopā ar savu producentu Andreju Latkovski (59). Dzeltenā prese nesen vēstīja, ka viņi beidzot ir apprecējušies un kāzas notikušas Lasvegasā.

Par Vaikules kāzām baumots jau sen, un tas noticis ne vienu reizi vien. Arī nule Latvijas dzeltenajā presē publicētā sensācija, ka Laima un Andrejs apprecējušies, patiesībā ir jau vairākus gadus sena klačiņa. Proti, 2005. gada martā presē parādījās ziņa, ka Laima Vaikule un Andrejs Latkovskis atpūtušies Lasvegasā, un dziedātājas mīļotajam neticami veicies azartspēlēs pie ruletes galda viesnīcas Ceasar Palace kazino. Ieraugot hotelī uzrakstu Wedding Chapel (Laulību kapela), viņam ienācis prātā izmantot veiksmi līdz galam — tā arī abi apprecējušies.

Savukārt 2009. gada pavasarī intervijā laikraksta Komsomoļskaja Pravda Ukrainas izdevumam pati Laima Vaikule atzina, lūk, ko: „Precējusies esmu bijusi vien dažas stundas tajā pretīgajā Lasvegasā! Man bija un ir mīļotais vīrietis — Andrejs. Viņš piedāvāja sarakstīties. Mēs tad bijām Amerikā. Es pamēģināju, bet man tik ļoti tas nepatika! Tāpēc visu pārvērtu jokā un joprojām esmu brīva sieviete. Esmu cilvēks, kas ļoti mīl brīvību. Un, ja man saka, ka tagad piederu citam cilvēkam, tas ir briesmīgi! Toreiz es sapratu, ka negribu būt precēta sieviete.”

Laima Vaikule ar savu mīļoto iepazinusies tālajos 70. gados, kad Andrejs Latkovskis spēlējis kādā orķestrī, bet Laima sākusi dziedātājas karjeru. Šajā pašā intervijā estrādes zvaigzne atzīst, ka savulaik veikusi abortu. Runājot par sāpīgo pagātnes lēmumu, tagad viņa atzīst, ka situācija toreiz varēja būt arī citāda, ja mīļotais būtu parādījis konkrētāku attieksmi un stingru mugurkaulu. Izdarīto Laima joprojām nožēlo un teic, ka pašas bērnu viņai vairs nebūšot.


Citi šobrīd lasa

Ebreju universitātes profesors izsaka prognozi, kāda nākotne gaidāma Izraēlai un Krievijai 2
"Parādījām puišiem, kas iztrūka iepriekšējās spēlēs!" Vītoliņš atstāsta treniņā paveikto; sastāvā gaidāmas būtiskas izmaiņas
FOTO: pāvests Francisks sūta sveicienus Latvijai 2
Tēmas: Laima Vaikule
Pievienot komentāru