Atkritumu savākšanas automašīna. (Foto: Evija Trifanova/LETA)

"Eco Baltia vide": sliktos laikapstākļos var būt kavēta atkritumu izvešana aptuveni 10% adrešu

Sabiedrība
2022. gada 6. janvārī 13:33 2022. gada 6. janvārī 13:33
  Jauns.lv / LETA
Gadījumos, kad maršruti sniega vai ledus dēļ ir neizbraucami, konteineri ieputināti vai iesaluši, vidēji dienā var tikt kavēta atkritumu izvešana aptuveni 10% adrešu, norādīja SIA "Eco Baltia vide" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Alise Zvaigzne.

Viņa skaidroja, ka, neskatoties uz mainīgajiem laikapstākļiem un neparedzamo autoceļu stāvokli, vides apsaimniekošanas uzņēmums turpina nodrošināt atkritumu izvešanu pēc grafikiem un strādā pie tā, lai pakalpojumi tiktu savlaicīgi sniegti ikvienā adresē. Tomēr ir novērotas situācijas, kad piekļuve konteineriem apledojušu ceļu dēļ ir neiespējama un pat bīstama.

Uzņēmums aicina klientus informēt par jebkādiem novērotiem ierobežojumiem piekļūt adresei, un atkritumu izvešanu konkrētajā dienā atcelt vai pārcelt uz citu datumu.

Lai informētu par apgrūtinātu piekļuvi konteineriem un atceltu plānoto atkritumu izvešanu, pieteiktu izmaiņas grafikā vai saņemtu atbildes uz citiem jautājumiem, klienti aicināti sazināties ar SIA "Eco Baltia vide" klientu apkalpošanas centru.

Vienlaikus "Eco Baltia vide" atgādina, ka ziemas apstākļos īpašu uzmanību jāpievērš personīgā transporta novietošanai. Tāpat SIA "Eco Baltia vide" aicina klientus sala apstākļos parūpēties, lai konteineros neiekļūtu mitrums. Pretējā gadījumā atkritumi var iesalt un konteiners var netikt pilnībā iztukšots.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Eco Baltia vide" reģistrēta 1996.gadā, un tās pamatkapitāls ir 17 483 470 eiro. 2020.gadā "Eco Baltia vide" apgrozījums bija 24,092 miljoni eiro, kas ir par 28,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga 12,3 reizes, sasniedzot 3,303 miljonus eiro.

Uzņēmuma vienīgā īpašniece ir AS "Eco Baltia".

Citi šobrīd lasa

Ko darīt, ja sirds krūtīs pukst kā traka? Skaidro ģimenes ārste Iveta Feldmane
Maijpuķīšu pušķītis Latvijā maksā tikpat, cik kādreiz istabas īre 2
Mūziķis Ralfs Eilands noskaities uz Rīgas maratonu
Pievienot komentāru