Partijas "Apvienotais saraksts" valdes līdzpriekšsēdētājs, Saeimas deputāts Edgars Tavars (no kreisās), uzņēmējs Uldis Pīlēns un Latvijas Reģionu Apvienība valdes priekšsēdētājs, Saeimas priekšsēdētājs Edvards Smiltēns piedalās Latvijas Reģionu Apvienības kongresā izstāžu centrā "Atta Centre". (Foto: LETA)

LRA par priekšsēdētāju atkārtoti ievēlē Smiltēnu

Politika
2023. gada 3. jūnijā 18:01 2023. gada 3. jūnijā 18:01
  Jauns.lv/LETA
Latvijas Reģionu apvienība (LRA) šodien par priekšsēdētāju atkārtoti ievēlēja līdzšinējo partijas vadītāju, Saeimas priekšsēdētāju Edvardu Smiltēnu (AS).

Par Smiltēnu nobalsoja 213 LRA kongresa delegāti, bet pret balsoja 32. Tāpat LRA valdē ievēlēti arī Māris Sprindžuks, Andrejs Ence, Juris Viļums, Dagnis Straubergs, Agnese Geduševa, Jānis Vilnītis, Ilze Ortveina, Romualds Ražuks un Normunds Līcis.

Par LRA domes priekšsēdētāju ievēlēta Geduševa.

Kā ziņots, šodien uz partijas kongresu pulcējās LRA, kas ir daļa no pašlaik valdošajā koalīcijā ietilpstošā "Apvienotā saraksta" (AS).

Saistītās ziņas

"Hokejists" Smiltēns — tviterlietotāju zobgalību varonis 1
Valsts otrā lēdija Kristīne Smiltēna aizvien nevar pierast pie miesassargiem
Pēc prezidenta vēlēšanu rezultātiem būs skaidrs, vai kāds par balsīm ir tirgojies, pauž Smiltēns

Kā aģentūru LETA informēja LRA, kongresā notika partijas vadības vēlēšanas. Tāpat kongresā tika vērtēts partijas gada laikā paveiktais un diskutēts par risinājumiem tādās jomās kā drošība, izglītība, tautsaimniecība un reģionu attīstība.

LRA kongress notiek brīdī, kad saļodzījušās attiecības "Jaunās vienotības" (JV) premjera Krišjāņa Kariņa vadītajā koalīcijā, kurā pašlaik ar JV kopā strādā AS un Nacionālā apvienība (NA).

Citi šobrīd lasa

"Vēzis ir atnācis, lai uzlabotu manu dzīvi..." - Inese Supe par cīņu ar ļauno slimību
FOTO: “Viss pagalam!” Latvijas iedzīvotājus negaidīti pārsteidz krusa 1
Kašers pastāsta, kā radies slavenais Dona "Eirovīzijas" tērps un ko tas simbolizē
Pievienot komentāru