Publicitātes foto

Aicina uz virtuālo tikšanos ar Eiropas ukrainieti un Eiropas vēlēšanu kandidātiem

Politika
1. martā 19:05 2024. gada 1. martā 19:05
 
Aicinām tikties ar Kustības “Par!” Eiropas vēlēšanu saraksta līderi, Eiropas ukrainieti - Ivannu Voločiju un citiem deputātu kandidātiem.

Tikšanās paredzēta platformā Zoom, trešdien, 6. martā, plkst. 19.00. Lūgums pieteikties dalībai, aizpildot šo anketu - https://ej.uz/Partiksanas .

Saite, lai pieslēgtos tiks nosūta pēc anketas aizpildīšanas.

Ivanna Voločija

Ivanna Voločija ir Eiropas ukrainiete ar 15 gadu darba pieredzi dažādās Eiropas Savienībās institūcijās un pašlaik strādā Eiropas Parlamentā liberāli centrisko deputātu grupā “Renew Europe”.

Latvijas nacionālajās interesēs ir Ukrainas integrācija Eiropā. Ukrainas uzvara un pievienošanās ES un NATO ir Latvijas drošības atslēga. Tā ir mūsu stratēģija un mērķis darbam Eiropas Savienībā. Lai to panāktu, mēs gribam dot balsi Ukrainā Eiropā jau tagad. Tam ir gan simboliska, gan praktiska nozīme.

Tāpēc mūsu saraksta līdere šajās vēlēšanās ir ukraiņu eiropiete, ES lietpratēja Ivanna Voločija. Viņa Eiropas Parlamentā gan pārstāvēs savus Latvijas vēlētājus, gan iestāsies par Latvijas un Ukrainas kopīgajām interesēm.

Mūsu vīzija ir droša Latvija un brīva Ukraina vienā Eiropā. Tās sasniegšanai pirmkārt ir apturēt Krievijas agresiju. Bet stabilai drošībai ir nepieciešama reformētas Ukrainas iekļaušanās pārveidotā Eiropas Savienībā tuvākās desmitgades laikā.

Līdzās drošībai plašākā Eiropā mūsu prioritātes ir veselība, izglītība un labklājība. Tās ir jomas, kuras ir aktuālas un svarīgas Latvijas cilvēkiem. Mēs uzskatām, ka Eiropā līdztekus Aizsardzības savienībai ir jāveido Veselības savienība, vienota izglītības telpa un arvien ciešāk koordinēta sociālā politika.

Papildu informācijai - https://www.par2024.lv/

T. +371 27422525, mes@kustibapar.lv

Politiskā reklāma. Politisko reklāmu apmaksā Kustība “Par!”

Citi šobrīd lasa

FOTO: “Viss pagalam!” Latvijas iedzīvotājus negaidīti pārsteidz krusa 1
Rinkēvičs: "Priekšvēlēšanu debatēm jānotiek latviešu valodā"
Kašers pastāsta, kā radies slavenais Dona "Eirovīzijas" tērps un ko tas simbolizē