Edijs Pālens/LETA

Kārtējie sarežģījumi... "Pasažieru vilciens" brīdina par iespējamiem vilcienu satiksmes traucējumiem

Sabiedrība
11. martā 09:34 2024. gada 11. martā 09:34
 
Ziņu
nodaļa
| Jauns.lv/LETA
Pirmdien no rīta kontakttīkla bojājuma dēļ iespējami vilcienu satiksmes traucējumi posmos Tukums-Rīga un Rīga-Tukums 2, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens".

Līdz kontakttīkla bojājumu novēršanai posmā Tukums-Sloka reisi tiks izpildīti ar dīzeļvilcienu. Slokas stacijā notiks pārsēšanās uz elektrovilcieu. Iespējama vilcienu kavēšanās. Pasažieri aicināti sekot līdzi informācijai "Vivi" mobilajā lietotnē un mājaslapā.

Tāpat kontakttīklu bojājumu dēļ šodien iespējami vilcienu reisu kavējumi dzelzceļa līnijā Rīga-Tukums 2. Iedzīvotāji aicināti sekot līdzi aktuālajai informācijai. VAS "Latvijas Dzelzceļš" speciālisti strādā pie fiksēto bojājumu novēršanas.

Uzņēmumā informēja, ka kontakttīkla bojājums posmā Tukums 2-Sloka ir daļēji novērsts, tomēr līdz pilnīgai kontakttīkla bojājuma novēršanai ietekme uz vilcienu satiksmi dzelzceļa līnijā Rīga-Tukums saglabāsies visas dienas garumā.

Saistītās ziņas

Mazāk vilcienu uz viensliežu ceļiem un rezerves vilcieni - "Vivi" skaidro, kā plāno risināt problēmas ar kavētiem un neizpildītiem reisiem
“Jāripo galvām...” prezidenta pilī skaidro Rinkēviča asos izteikumus par elektrovilcienu nedienām 1
Igaunija norāda uz Latvijas kļūdām elektrovilcienu iegādē un sola tās nepieļaut 2

Pašlaik VAS "Latvijas dzelzceļš" speciālisti strādā pie fiksēto bojājumu novēršanas. Satiksme Rīga-Tukums līnijā tiks organizēta ar elektrovicieniem.

Uzņēmums norāda, ka kontakttīklu bojājumu dēļ iespējamas nobīdes vilcienu kustībā arī saistītajos reisos.

Citi šobrīd lasa

Princese Ketrīna reaģējusi uz prinča Harija atvainošanos?
Nepalaid garām! Muzeju nakts visā Latvijā
Putins atzīst, ka viņa ģimenē jau mācās ķīniešu valodu
Pievienot komentāru