Lauris Zaube. (Foto: Ekrānšāviņš)

Jaunajā gadā pazudušais Lauris Zaube atrasts miris

112
2. aprīlī 16:51 2024. gada 2. aprīlī 16:51
 
Ziņu
nodaļa
| Jauns.lv
Diemžēl Jaunajā gadā pazudušais Lauris Zaube 26. martā atrasts Lielupē bez dzīvības pazīmēm. Kriminālprocesā nozīmētas ekspertīzes, bet šobrīd nekas neliecina, ka pret jauno vīrieti būtu vērsts noziedzīgs nodarījums.

Jauns.lv jau vēstīja, ka šā gada 1. janvārī ap pulksten diviem 2001. gadā dzimušais Lauris Zaube izgāja no viesu nama ''Pēterstraupes'',  Straupciemā, Salas pagastā, un kopš tā laika bija pazudis bez vēsts. Meklēšanas operācijās tika pārmeklēta visa tuvējā apkārtne, caurskatītas tuvumā esošās ūdenstilpes, bet no jaunā vīrieša nebija ne miņas. Puiša privātās mantas un virsdrēbes bija palikušas viesu namā, bet Lauris tikai T kreklā, neviena cita ballītes viesa (bijuši aptuveni 80 cilvēki) nepamanīts, esot pazudis. Tajā naktī gaisa temperatūra bija tuvu -10 grādiem.

Saistītās ziņas

Brits Londonā rīko bēres mīklainos apstākļos pazudušajam Laurim Zaubem; ģimene satriekta par notikušo
"Izzāģēti āliņģi un pārmeklētas vairākas ūdenstilpnes!" Notikusi vērienīga Laura Zaubes meklēšanas operācija
Valsts policijas meklētais jaunais vīrietis atrasts bez dzīvības pazīmēm

Tuvinieku cerība bija uz kādu cilvēku, kurš varētu būt piebraucis ar automašīnu un Lauri kaut kur aizvedis, tomēr līdz šai dienai par to nekādas informācijas netika saņemtas. 2. aprīlī Valsts policijas amatpersonas apstiprināja, ka diemžēl piepildījies vistraģiskākais scenārijs -  jaunā puiša mirstīgās atliekas 26. martā izceltas no Lielupes.

Citi šobrīd lasa

Ar rituāliem, dziesmām un diskusijām par Baltijas jūru augusta izskaņā Rīgas piejūras apkaimēs noritēs Senās uguns nakts
"Mēs laimīgi!" - Elmārs Tannis iestūrē laulības ostā
Nenoskaidrotu apstākļu dēļ jauniete Jelgavā nokritusi no sava septītā stāva dzīvokļa balkona