Izskalojuma dēļ slēgts autoceļš Zaube-Taurupe, uz citiem ceļiem noteikti satiksmes ierobežojumi

Sabiedrība
2014. gada 15. oktobrī 09:51 2014. gada 15. oktobrī 09:51
 
Stipro lietavu dēļ naktī uz 15.oktobri atsevišķās vietās Ogres apkaimē izveidojušies ceļu izskalojumi un applūdušas brauktuves. Šajās vietās ir ieviesti satiksmes ierobežojumi un notiek ceļu sakārtošanas darbi, liecina VAS "Latvijas Valsts ceļi" (LVC) informācija.

Autoceļa Zaube-Taurupe 8.kilometrā izveidojies ceļa caurtekas izskalojums, tāpēc tas slēgts satiksmei, līdz ceļa klātne tiks atjaunota. Apbraukšana iespējama pa autoceļu Ķeipene-Zaube.

Autoceļa Rīga-Daugavpils 51.kilometrā būvobjektā Lielvārdē lokāli applūdusi brauktuve virs caurtekas. Tur ar vadstatņiem iezīmēta brauktuve un ieviests ātruma ierobežojums 30 kilometri stundā, turpinās ūdens līmeņa pazemināšanas darbi.

Autoceļā Ogre-Viskāļi vairākās vietās izveidojušies ceļa izskalojumi, tostarp bija klātnes pārrāvums 7.kilometrā, kas nakts laikā ir novērsts un ceļš pašlaik ir izbraucams.

Arī citos lietavu skartajos maršrutos ieviesti lokāli satiksmes ierobežojumi - sašaurināta brauktuve un ieviesti ātruma ierobežojumi līdz 50 kilometriem stundā.

Lokāli ceļa sašaurinājumi saglabājas uz autoceļa Sigulda-Ķegums pie Glāžšķūņa, autoceļa Ulbroka-Ogre 23.kilometrā pie Kalnāju pagrieziena, uz autoceļa Taurupe-Vecbebri, kā arī uz ceļa Koknese-Madliena Madlienā.

Autoceļu uzturētāji veic visus nepieciešamos ārkārtas darbus, lai izskalojumus likvidētu un atjaunotu satiksmi iepriekšējā režīmā.

Citi šobrīd lasa

Attiecību skaidrošana var izvērsties negaidīti - horoskops visām zodiaka zīmēm no 1.07. līdz 7.07.
Pat vairākus tūkstošus vērtas! Kādas somas izvēlas Latvijas politiķes
Dzērājšofera izraisītā avārijā cietusi Latvijas vadošā sprintere Gunta Vaičule 1
Pievienot komentāru