Ķiploku un bazilika čabata
Sastāvdaļas
- 1 neliela čabata
- 2 ēdk. Parmas siera
- sauja bazilika
- 2 sasmalcinātas ķiploka daiviņas
- 3 ēdk. mīksta sviesta
- 1 ēdk. majonēzes
Ēdiens katrai dienai! Iederēsies gan brokastīs, gan vakariņās, kā laba piedeva pie zupas.
Pagatavošana 4 porcijas
1
Noregulē cepeškrāsni uz grila režīmu, 220 grādiem. Sakuļ majonēzi, sviestu, ķiploku līdz izveidojas viendabīga masa.
2
Sagriez baziliku un iemaisi majonēzes un sviesta masā. pieber sāli un piparus.
3
Čabatu pārgriež gareniski uz pusēm. Uzliec uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru. Apzied ar pagatavoto sviesta maisījumu. Pārkaisi ar sieru un liec cepeškrāsnī uz 2-3 minūtēm.