Shutterstock

Dažādu kāpostu sautējums ar desiņām

Sastāvdaļas
  • 10 prāvas virziņkāposta lapas
  • 150 g rožkāpostu
  • 6 kartupeļi
  • 4 pusžāvētās kāpostu desiņas
  • 1–1,5 l buljona
  • 2 sīpoli
  • ½ tējk. ķimeņu
  • 40 g sakapātu valriekstu kodolu
  • sāls, malti melnie pipari, malts muskatrieksts
Tāpat kā daudzi sautējumi, arī šis ēdiens, uzsildīts nākamajā dienā, garšo vēl labāk.

Pagatavošana 4 porcijas

1
Virziņkāpostus sagriez strēmelītēs, kartupeļus un sīpolus nomizo un sagriez gabaliņos. Rožkāpostus notīri un kacenu krusteniski iegriez. Desiņas sagriez šķēlītēs.
2
Katlā ielej buljonu, pievieno virziņkāpostus, rožkāpostus, kartupeļus un sīpolus un uz lēnas uguns vāri aptuveni 20 minūtes.
3
Pievieno desiņas un riekstus un turpini sautēt vēl pusstundu. Pieber sāli, piparus un muskatriekstu.

Pievienot komentāru