Shutterstock

20 produkti, kuru iekļaušana uzturā ļaus nodzīvot vismaz līdz 90 (!) gadiem 2

Par veselību
2022. gada 4. decembrī 06:47 2022. gada 4. decembrī 06:47
  "100 Labi padomi Par veselību"
Populārā angļu kulinārijas grāmatu autore Beverlija Džārvisa uzskata, ka mēs varam uzturēt sevi jaunus un veselus, ja bagātīgi iekļaujam ēdienkartē noteiktus produktus un pareizi pagatavojam ēdienu. Lūk, viņas receptes, kas nāks par labu ne tikai vēderam, bet visam organismam kopumā.

Lielākā daļa cilvēku atzīst, ka gribētu nodzīvot garu mūžu, sasniedzot vecumu krietni pāri 80 vai 90 gadiem vai pat ilgāk, ja vien varētu palikt aktīvi un veseli. Nav viena padoma, kā mums visiem vajadzētu novecot, bet ir zināms, ka veselīgs, svaigs uzturs un aktīvs dzīvesveids, kad vien tas ir iespējams, visbiežāk patiešām ļauj nodzīvot garu un dinamisku mūžu.

Pētījumos atklāts, ka vairāki produkti īpaši bagātīgi satur uzturvielas, kas ir svarīgas atjaunošanās procesos un enerģijas ražošanā un kuriem piemīt pretnovecošanas īpašības. Šie produkti ir iekļauti manās receptēs.

Lai vienmēr būtu droši, ko tieši jūs apēdat, ikreiz gatavojiet savas maltītes no “nulles” un izmantojiet svaigus un veselību veicinošus produktus.

Lūk, daži no maniem iecienītākajiem produktiem, kas palīdz uzturēt veselību, kad novecojam, un atzinumi, kā tieši šie produkti pretdarbojas procesiem, kas saistās ar novecošanu. Iekļaujiet tos dāsni savā ikdienas ēdienkartē!

Citi šobrīd lasa

Gribi nodzīvot līdz 100 gadiem? Ārsti iesaka ēst šos piecus produktus
Latvijas hokeja izlases kapteinis Kaspars Daugaviņš kategoriski izteicies par iespēju kādreiz spēlēt Krievijā 1
12 raundu gaļasmašīnā Usiks pieveic Fjūriju un kļūst par absolūto smagsvara čempionu boksā
Skatīt visus komentārus